Thursday, December 22, 2011

Pertemuan pertama

Alhamdulillah..
Perjuangan ini masih belum terhenti,ini adalah perjalanan yg diciptakan oleh tuhan, ini adalah jalan kehidupan.

Terima kasih kepada tuhan, keluarga, rakan-rakan, masyarakat umum di sekeliling dan juga setiap perkara baik dan buruk yg turut menjadi nadi penggerak perjalanan aku untuk terus berjuang dalam hidup pada hari ini dan hari-hari yg seterusnya.





Ingin aku ingatkan disini bahawa setiap kandungan didalam ruangan ini 'HAK CIPTANYA TERPELIHARA'. Untuk itu aku berharap kalian yang melayari ruangan ini menghormatinya sepertimana aku menghormati kalian.





16 comments:

  1. Selamat menulis kembali Remy & all the best utk www.dakamat.blogspot.com...terima kasih atas perkongsian rasa & aktiviti seni di sini - emi_jaafar..:)

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Remy kerana membuka ruangan blog ini... Setidak-tidak nye terubat rase rindu kami peminat2 utk membace tulisan Remy Dan mengetahui pekembangan Remy..Sebagai peminat2 Remy, kami menghormati pendirian Dan Hak Remy.. Dan yg paling penting kami Akan slalu menyokong lakonan, Kerjaya Dan dlm ape jua yg Remy lakukn.. Insyallah

    ReplyDelete
  3. Applause!!! Thx 4 dis Remy!! Love ur writing so much n im enjoying ur Beautiful
    Blog here!! Keep it coming up,ok!!  :) -ida...

    Plug frm NurKasih line: ADAM: 'abg perlu menulis..supaya kita x terlalu jauh..' ;)

    ReplyDelete
  4. Mulakan dengan Bismillahirrahmanirrahim

    InshaAllah penuh keberkatan, aminn...

    ReplyDelete
  5. so humble you are..i like the way u present yourself..

    ReplyDelete
  6. sgt2 happy remy dh ada blog... dan sy akan jadi peminat setia blog ni... ari2 sy akan bukak walaupun xde ape2 update skali pun... anyway remy crite laa skit mane dpt nama Dak Amat tu... tertanya2 saya :D

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum;;..
      trsgt2 happy bila En. Remy sudah ada blog & kembali menulis, setelah ketiadaan FB n Twitter, akhirnya dapat juga Lynne mengikuti perkembangan terbaru dalam dunia lakonan En. Remy..
      Lynne akan terus menjadi peminat setia Blog En. REMY ISHAK ForeVer n EveR...

      Ikhlas drpd peminat setiamu:
      (^^AZLIN ALYNNE NUR KASIH^^)
      email address: azlein_nabila@yahoo.com..

      Delete
  8. Assalamualaikum En. Remy;

    Lynne akan sentiasa menghormati Blog ini.. Sepertimana En. Remy menghormati kami semua. Semoga perjalanan karier En. Remy berjalan dgn lancar & sukses pada tahun 2012 hingga masa2 akan datang. Lynne akan tetap menjadi peminat setia yg memberi sokongan dan dorongan terhadap kerjaya En. Remy!!

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..bro, alang2 dah jumpe kat sini, nak cakap sikit..orang ckap, kalau kita wat salah ngan Allah, kita kene berdoa mintak diampunkan dosa2 kita. tapi kalau kita ade wat salah ngan sesame manusia, kite kene mintak maaf ngan orang tu sendiri, baru Allah terima. nak jumpe ngan bro face to face, it's more to quite IMPOSSIBLE kan. so, here i want to seek for the forgiveness from u about the bad things that i've done (said) towards u, intentionally or unintentionally done..from now on, insyaALLAH i will talk about good things when it comes to u or to anyone else..i don't want to owe to anyone if possible in this world so that when i stand before the Creator of ours, i can face Him with no worries..mintak maaf again..

    ReplyDelete
  10. minat Abg Remy tersangat banyak! mintak izin nak gmbar ni buat desktop background boleh nggak. :D hee.. btw, love your writing so much.

    ReplyDelete
  11. saye akn follow awk n terus menyokong perjuangan awk.. teruskan berkarya.. hidup org melaka! ;))

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum,
    Tahniah Remy atas bermulanya 'ruang' untuk berkongsi rasa/pengalaman/perjalanan hidupmu sebagai pelakon, emm I memang minat you sejak 'Nur Kasih'... and will follow this blog and your career, selamat maju jaya moga bertambah2 lagi kejayaan di masa-masa akan datang...

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya dalam hidup,
    saya ada baca 1 articles, bunyi nyer cmni,

    "Allah akan memurahkan rezeki kepada mereka yang tidak putus2 berdoa kepada kedua ibu bapa (hidup atau mati"

    Read more: http://visi-sufi.com/journal/2009/10/doa-untuk-ibu-bapa-sebagai-pembuka-pintu-rezeki/#ixzz1lrcV2KYN

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Dak'Amat,

    Selamat berkarya. Saya harap blog ini dapat buat peminat lebih memahami siapa Remy Ishak sebenarnya.

    Dak Mas

    ReplyDelete
  15. saya minat kamu...success selalu

    ReplyDelete