Friday, February 3, 2012

"Pembikinan" Kisah Hati - Alyah

Saja aku nak tolong promote kerja kawan-kawan. Hasil kerja Ghaz abu Bakar.
Enjoy!

11 comments:

  1. Hi Abg Remy!

    Da habis shooting ke telemovie kat Tg Karang tu. Da tgk da video tu kat FB RIFC td. Suka! Sebab 25hb ritu sy jalan2 ke lokasi. Subhanallah!

    ReplyDelete
  2. one word, WOW!!!! hehehe... kat TV nampak cantik je, seksa rupanya kat 'belakang' TV eh???

    ReplyDelete
  3. wow... baru ku tahu.. nice sangat! *clapping*

    ReplyDelete
  4. 1st time tengok video clip ni terus jatuh cinta + vc yang wajib tengok kalau bukak youtube. he3..

    ReplyDelete
  5. ladang chuping-dulu tempat ni laie cantik.. tapi dah banyak tanam getah instead of tebu. sedyh... i love to use this road when visiting Padang Besar.. leh speeding keter...

    ReplyDelete
  6. Mr.Ghaz bekas pensyarah saya di MMU... beliau mmg bercita2 besar & talented. Beliau hasilkan beberapa vc utk Anuar Zain gak kan... nway, Remy telah menambah 'rasa' & value dlm karya tersebut... caiyok!

    ReplyDelete
  7. Salam.. tempat nie sgt cantik.. suka sangat kerana adanya REMY ISHAK di situ.. Congratz to Mr. GHAZ, ALYAH & REMY ISHAK.. saya tidak jemu2 menonton video klip ini setiap hari..

    ReplyDelete
  8. Salam...negerikuuuuuuuuu...Perlis yg indah lagi cantik....secantik Alyah!!! Tapi lagi berseri dgn adanya REMY ISHAK!!! Congratsss!!!

    ReplyDelete